© 2014 MAP with Wix.com

 • Facebook App Icon
 • Twitter Classic
 • Google Classic

Informasjon om behandlinger

 

Her vil du kunne finne informasjon om noen av behandlingene 

til Magdalena's Beauty Studio.

Vippe extension

 

Om øyevipper extention:

Stylisten må være ekstremt nøyaktig, finne hver enkelt øyevipp og deretter ved hjelp av en liten mengde spesielt lim, fester man en syntetisk øyevipp på den naturlige øyevipp.  Jeg tilbyr klassiske vipper, volumvipper og mega volumvipper. Dette er et komplett sett, som deretter i syklus på  ca. 3 uker trenger jevnlig påfyll. Dette på grunn av livssyklusen til de naturlige vippene som er bare ca. 90 dager. Så de vil tidvis falle av. Når en naturlig øyevipp har falt bort, vokser det ut en ny, denne må vokse i ca. 3 uker før den er stor nok til å lime på en syntetisk vipp. 
Om man ikke etterfyller syntetiske øyevipper og behandler det som en enkelt behandling, kan vippene holde opp til to måneder. Men hvis du stadig etterfyller vedlikeholder man effekten, og man vil ha flotte øyevipper med et naturlig utseende. 
Varighet av behandling under det første besøk er omtrent 1,5 til 2 timer.
En veldig viktig ting er å vite er at behandlingen er helt smertefri og trygg for både øyne og øyevipper. Det er viktig å finne en stylist som er ansvarlig i bruk av utstyr og verktøy. Stylisten må ha kunnskap om preparatene og teknikken som brukes. Dette setter jeg veldig høyt slik at kunden skal nyte kunne følelsen av flotte fyldige øyevipper gjentatte ganger.
Jeg ser på denne behandlingen som et kunsthåndverk.
Dessverre på grunn av sin attraktivitet, er det noen useriøse aktører som har gått opp sitt yrke på en feil måte. Om man kommer i hendene på feil person, kan effekten være beklagelig: øyevipper limt sammen, slitt, skjemmende utseende, smurt inn med lim.
Resultatet med alle metoder er blendende og svært naturlig utseende øyevipper. Hvis applikasjonen er riktig utført, er knapt noen i stand til å skille mellom syntetiske vipper og den virkelige, både når det gjelder utseende og følelsen på øyelokkene.

Permanent Make-up (microblanding)

 

Permanet Make-up er for deg som ønsker å se frisk og opplagt ut– uten å bruke for mye tid foran speilet. Som linergist har jeg erfaring og utfører permanent makeup for kvinner og menn som ønsker en enklere hverdag eller hjelp til rekonstruksjoner ved hjelp av fargepigment tilført huden.

 

Permanent makeup passer for deg som:

 

 • Ønsker å spare tid

 • Ser dårlig

 • Er aktiv

 • Har sykdom som forårsaker håravfall

 • Har vært utsatt for en ulykke (arr i feks. bryn og leppe)

 • Eyeliner, oppe og nede

 • Lepper, farge og linje

 • Bryn tilpasset din naturlige farge, velg mellom hårstrå eller ombre.

 

Fargen vil etter hvert blekne og det kan bli nødvendig med ny tatovering innen 1-3 år. Dette varierer hvor godt huden beholder fargen. Den tatoverte fargen ligger under flere hudcellelag, og vil derfor virke mer naturlig enn sminke. Eyeliner utføres i en eller flere rader med små punkter eller fine streker langs øyevipperanden. Øyebryn tatoveres med fine streker i et forsøk på å etterligne øyebrynshårene. På leppene fornyes konturene. Det kan også legges farge i loddrette, fine streker i hele den synlige leppen.

 

Etter første behandling kommer du tilbake etter 4 og 8 uker å tar 2 refill som er inkludert i prisen. Fargen setter seg ikke jevnt på hele partiet etter første behandling, og det kreves derfor 1-2 etterfyll etter første behandling. 

Når resultatet er bra, anbefaler jeg å fylle på farge innen 1 år, for å vedlikeholde fargen da fargen gradvis reduseres. Har man først prøvd denne behandlingen, ønsker man ikke at permanent makeup skal forsvinne. Med permanent makeup ser man naturlig vakker ut til enhver tid.

Negler

Jeg tilbyr alle typer neglebehandlinger, fra tradisjonell manikyr med lakk til mer avansert neglestøping med valgfritt design og dekor. Materialene jeg bruker er av høyeste kvalitet, slik at jeg alltid kan garantere et flott og varig resultat.

Tradisjonell neglelakk

For deg som ønsker freshe og velstelte, men naturlige negler, tilbyr jeg manikyr med tradisjonell neglelakk. Dette er skånsomt og styrkende for neglene og holder seg flott i omtrent én uke. Behandlingen er populær blant de som vanligvis steller neglene hjemme, men ønsker seg litt hverdagsluksus i form av å få neglene ordnet i en salong. Jeg tilbyr neglelakk i en rekke flotte farger.

Hybridlakk/UV-lakk

Hybridlakk eller UV-lakk er det de fleste kjenner under navnet gelelakk. Dette er en sterkere form for lakk, som holder i mellom tre og fire uker. Jeg anbefaler UV-lakk for de som allerede har fine og sterke negler og vil forsterke effekten av disse, samtidig som de ønsker et mer varig resultat på sin manikyr.

Akryl og gelénegler

Akryl og gelénegler gir mange muligheter, og egner seg for alle uavhengig av tilstanden på deres naturlige negler. Her støpes geleen utenpå neglen, noe som gir et sterkt resultat som holder lenge. Med denne behandlingen bygger man neglen på nytt, og står dermed fritt i valg av lengde, form og tykkelse. Resultatet blir vakre og delikate negler.

Negler i akryl eller gelé varer i mellom fire og fem uker. Når neglene skal fjernes, er det viktig at dette gjøres i salong for å ikke gjøre skade på egne negler.