Informasjon om behandlinger

 

Her vil du kunne finne informasjon om noen av behandlingene 

til Magdalena's Beauty Studio.

Vippe extension

 

Om øyevipper extention:

Stylisten må være ekstremt nøyaktig, finne hver enkelt øyevipp og deretter ved hjelp av en liten mengde spesielt lim, fester man en syntetisk øyevipp på den naturlige øyevipp.  Jeg tilbyr klassiske vipper, volumvipper og mega volumvipper. Dette er et komplett sett, som deretter i syklus på  ca. 3 uker trenger jevnlig påfyll. Dette på grunn av livssyklusen til de naturlige vippene som er bare ca. 90 dager. Så de vil tidvis falle av. Når en naturlig øyevipp har falt bort, vokser det ut en ny, denne må vokse i ca. 3 uker før den er stor nok til å lime på en syntetisk vipp. 
Om man ikke etterfyller syntetiske øyevipper og behandler det som en enkelt behandling, kan vippene holde opp til to måneder. Men hvis du stadig etterfyller vedlikeholder man effekten, og man vil ha flotte øyevipper med et naturlig utseende. 
Varighet av behandling under det første besøk er omtrent 1,5 til 2 timer.
En veldig viktig ting er å vite er at behandlingen er helt smertefri og trygg for både øyne og øyevipper. Det er viktig å finne en stylist som er ansvarlig i bruk av utstyr og verktøy. Stylisten må ha kunnskap om preparatene og teknikken som brukes. Dette setter jeg veldig høyt slik at kunden skal nyte kunne følelsen av flotte fyldige øyevipper gjentatte ganger.
Jeg ser på denne behandlingen som et kunsthåndverk.
Dessverre på grunn av sin attraktivitet, er det noen useriøse aktører som har gått opp sitt yrke på en feil måte. Om man kommer i hendene på feil person, kan effekten være beklagelig: øyevipper limt sammen, slitt, skjemmende utseende, smurt inn med lim.
Resultatet med alle metoder er blendende og svært naturlig utseende øyevipper. Hvis applikasjonen er riktig utført, er knapt noen i stand til å skille mellom syntetiske vipper og den virkelige, både når det gjelder utseende og følelsen på øyelokkene.

Permanent Make-up (microblanding)

 

Permanet Make-up er for deg som ønsker å se frisk og opplagt ut– uten å bruke for mye tid foran speilet. Som linergist har jeg erfaring og utfører permanent makeup for kvinner og menn som ønsker en enklere hverdag eller hjelp til rekonstruksjoner ved hjelp av fargepigment tilført huden.

 

Permanent makeup passer for deg som:

 

  • Ønsker å spare tid

  • Ser dårlig

  • Er aktiv

  • Har sykdom som forårsaker håravfall

  • Har vært utsatt for en ulykke (arr i feks. bryn og leppe)

  • Eyeliner, oppe og nede

  • Lepper, farge og linje

  • Bryn tilpasset din naturlige farge, velg mellom hårstrå eller ombre.

 

Fargen vil etter hvert blekne og det kan bli nødvendig med ny tatovering innen 1-3 år. Dette varierer hvor godt huden beholder fargen. Den tatoverte fargen ligger under flere hudcellelag, og vil derfor virke mer naturlig enn sminke. Eyeliner utføres i en eller flere rader med små punkter eller fine streker langs øyevipperanden. Øyebryn tatoveres med fine streker i et forsøk på å etterligne øyebrynshårene. På leppene fornyes konturene. Det kan også legges farge i loddrette, fine streker i hele den synlige leppen.

 

Etter første behandling kommer du tilbake etter 4 og 8 uker å tar 2 refill som er inkludert i prisen. Fargen setter seg ikke jevnt på hele partiet etter første behandling, og det kreves derfor 1-2 etterfyll etter første behandling. 

Når resultatet er bra, anbefaler jeg å fylle på farge innen 1 år, for å vedlikeholde fargen da fargen gradvis reduseres. Har man først prøvd denne behandlingen, ønsker man ikke at permanent makeup skal forsvinne. Med permanent makeup ser man naturlig vakker ut til enhver tid.