top of page

Informasjon om behandlinger

 

Her vil du kunne finne informasjon om noen av behandlingene 

til Magdalena's Beauty Studio.

18036254587329055.jpg

Øyenvipper forlenget med 1:1, 2:1 metoden.

1:1 forlengelsesmetoden består i å lime en kunstig øyenvippe til hver naturlig øyenvippe. Denne behandlingen gir den mest naturlige effekten. 2:1 metode- består i å feste 2 falske øyevipper til hver øyenvippe.
Et spesielt lim brukes til vippeforlengelsesbehandlingen, takket være at øyevippene holder seg på øyet
effekten av lengre og tettere øyevipper gir skjønnhet, du trenger ikke å male øyevippene, ved å ikke male øyevippene sparer vi tid, øynene ser fine ut hele døgnet, effekten varer vanligvis fra 3 til 6.
falske øyevipper faller ut sammen med våre naturlige øyevipper, noe som kan føre til synlig asymmetri og disproporsjon på vippekanten.
Falske øyevipper må etterfylles regelmessig. Det anbefales å fylle på øyevippene regelmessig hver 3. uke.
Øyenvipper faller ut hver dag og det er en helt naturlig prosess. Opptil 2-3 øyevipper kan falle ut hver dag, og øyevippens hårvekstsyklus er ca 90-100 dager.
Øyevippenes vekstsyklus består av tre faser:
anagen - hårvekst under huden, fasen som finner sted til håret vokser over huden
catagen - fasen der vippepæren dør, vippen vokser ikke lenger, men faller ikke ut ennå
telogen - den døde vippen faller ut og presses ut av den nye, som er i anagen tilstand.
Når det gjelder liming av øyevipper, ikke glem at det brukes sterkt lim under vippeforlengelser, noe som kan forårsake irritasjon og til og med allergiske reaksjoner. Øyelokket kan bli rødt og hovent.
Limet jeg bruker:
Bestselger, produktet som oftest velges av profesjonelle vippestylister. Takket være den universelle formelen fungerer limet under alle forhold. Den raske tørketiden sikrer en like rask og holdbar påføring.
Tørketid fra 0,5 - 1 sek
Den varer opptil 6-8 uker
Svart farge
Lukt: middels merkbar
SAMMENSETNING: Etylcyanoacetat, Cyanoakryalte, Polymetylmetakrylat, Polyisocyanat, Pigment, Vann, N-metylpyrrolidon, Carbon Black
Vet du hvordan du tar vare på falske øyevipper? Kan øyevipper være våte? Gi slipp på myten om at øyevipper ikke skal vaskes. Du må vaske øyevippene like ofte som du vasker ansiktet - så hvis du gjør dette en eller to ganger om dagen, ikke glem øynene dine også! Øynene er en utmerket kilde for utvikling av mikroorganismer – den er fuktig, relativt varm. Et ekte paradis for ubudne gjester, som for eksempel Demodex, som er årsaken til en sykdom som kalles demodikose. Husk å bruke egnede preparater til dette formålet, som ikke inneholder oljer. Den perfekt utvalgte sammensetningen vil ikke bare sikre at applikasjonen din er frisk til den fylles på nytt, den vil også tillate utvikling av uønskede øyesykdommer og huden rundt dem. Maler du noen ganger øynene dine og vet ikke hvordan du fjerner sminke med utvidede øyevipper? Ingenting enklere!
Den beste løsningen vil være et preparat anbefalt av en stylist. Husk at mangel på riktig øyehygiene kan ha ubehagelige konsekvenser.
Nye trender:
Opprinnelig prøvde vippestylister å oppnå en perfekt jevn linje med vippespisser. På denne måten ble til og med forsiktige fans skapt. Denne intrikate effekten har fått en gruppe tilhengere, men nå har motetrendene endret seg. For tiden er de mest fasjonable øyevippene de som mest effektivt imiterer naturen. Følgelig har styling med taggete tips utviklet seg. En slik tjeneste kalles forskjellig: Kim-effekt, rotete vipper, glammy rot eller wet look. Et karakteristisk trekk er lengre vipper, flere til et dusin eller så, som skaper en strid, tagget kant i stiliseringen. Effekten kan gjøres i volumet av 2D øyevipper. Det gir letthet og uttrykksfullhet til stylingen. Den er verdsatt for sitt eksepsjonelt naturlige utseende.
Våte vipper:
Den nyeste trenden innen vippestyling er våte vipper, referert til som effekten av våte øyevipper. De kjennetegnes ved konsentrasjonen av tette vipper og en tagget linje. Slike applikasjoner er verdsatt for deres svært naturlige utseende og eksepsjonelt gode holdbarhet. De ser veldig interessante ut med tillegg av fargede stråler. Hvis du liker naturlige stylingeffekter, bør du definitivt være interessert i denne trenden.

17953818136789515.jpg

Permanent makeup- øyenbryn ved bruk av skyggemetoden og permanente ombre øyenbryn.
Permanent makeup av øyenbrynene ved bruk av skyggemetoden består i å lage en øyenbrynsbue i form av en skygge på huden - det ser ut som om huden mellom øyenbrynene blir forsiktig berørt med en skygge. Dette understreker formen på øyenbrynene og gjør dem optisk tykkere. Den klassiske metoden for å skyggelegge øyenbrynene er å skape denne effekten med kun én farge. Permanent makeup av øyenbryn ved hjelp av ombre-metoden er også en metode som bruker skyggeeffekten, men utførelsen er annerledes. Ombre øyenbrynspigmenteringen fokuserer på bruk av flere fargestofffarger for å oppnå naturlige, presise toneoverganger som skaper en veldig presis og tredimensjonal sminkeeffekt.
Permanent makeup av ombre øyenbryn
Ombre-effekten i permanent sminke er en av de nyeste øyenbrynspigmenteringsteknikkene, som er veldig populær og villig valgt av kvinner. Denne skyggeteknikken skiller seg fra den klassiske, øyenbrynene ser mer subtile og delikat fremhevet ut, det vil si at de ikke er ensartede, men skyggelagte slik at de ligner de naturlige. Oftest er et øyenbryn laget med denne metoden lysere i bunnen og mer mettet med farge på spissen. Ombre øyenbryn kan lages i to varianter. Alt avhenger av typen klients skjønnhet:
Permanent sminke for ombre øyenbryn - to typer skyggelegging:
Horisontal tonal overgang - ideell for unge mennesker og uttrykksfulle fargetyper av skjønnhet.
Vertikal toneovergang - perfekt for eldre, personer med delikat skjønnhet og vanlige ansiktsformer.
Permanent sminke av ombre øyenbryn - fordeler
-subtile og naturlige øyenbrynsnyanser
-effekten av en delikat fargedis (fin fordeling av toner)
-fint spredt pigment på brynbenet
-perfekt fargegradient
-perfekt understreking av den nedre linjen på panneryggen
-perfekt blanding av farger i topplinjen
-blendende effekt
-naturlig effekt
-vakkert definerte øyenbryn perfekt når som helst
Ombre øyenbryn - hvordan ser prosedyren ut?
Den permanente sminkebehandlingen for ombre øyenbryn begynner med en foreløpig tegning, det vil si betegnelsen på en ny øyenbrynsform med en spesiell kosmetisk blyant. Vi velger også fargene på fargestoffer. Så begynner øyenbrynspigmenteringen. Linergisten velger passende fargestoffer og skyggeleggingsmetoden til typen skjønnhet og form på ansiktet og øyenbrynene til klienten, introduserer pigmentet ved hjelp av en passende teknikk, og huden bedøves med et spesielt preparat basert på lidokain. Rett etter behandlingen er øyenbrynene litt mørkere enn den tiltenkte effekten – det må du huske. Etter ca. 7 dager, dvs. etter peeling, blir epidermis blek med ca. 40-50%. Da er et nytt besøk nødvendig for å forsterke effekten.
Hvor lenge varer ombre øyenbryn?
Ombre øyenbryn varer fra flere måneder til 2 år. Det er godt å fylle på dem en gang i året, fordi fargestoffet eksfolierer med epidermis og sminken blekner over tid.

17954447869770716_edited.jpg

Typer permanente linjer: I utgangspunktet er det fire typer permanent øyesminke: en linje i vippekanten, en medium linje, en dekorativ linje og på nedre øyelokk. Linjen i vippekanten strekker seg ikke utover den ytre øyekroken og dens oppgave er å delikat fremheve dem og optisk tykne øyevippene. Det er også her - i stedet for en linje - kan det lages små punkter. Mediumlinjen er laget over vippekanten. Det får øyet til å se større ut. Den dekorative linjen ligner en svale malt med en eyeliner. Utseendet tilpasser seg kundens individuelle preferanser, men vanligvis strekker det seg tydelig utover den ytre øyekroken. Lingeristen kan også skape effekten av en skånsom "gnidning" av linjen i ytterkanten av øyet - slik at den tatoverte linjen ligner enda mer på den som er laget med eyeliner eller liner. En linje på det nedre øyelokket er et alternativ bare for kvinner med store øyne. Personer med små eller dyptliggende øyne bør gi opp denne typen permanent øyesminke. Hvorfor? For i stedet for å fremheve øynene deres pent, vil det også gjøre dem mindre. Sommerfuglens permanente linje er en kombinasjon av den klassiske eyelinerlinjen med skyggeleggingen av den ytre øyekroken. Slik permanent sminke understreker øyet sterkt og gir det dybde. I tillegg fungerer den utmerket med et hengende øyelokk og er med på å forme det.
Den nedre linjen kan også gjøre øyevippene tykkere, eller den kan lages ved å bruke den skyggelagte metoden.

IMG_2314.JPG
IMG_2612.JPG

Leppeforstørrelse er en av de mest populære prosedyrene.
1 ml tverrbundet hyaluronsyre er mye. 1 ml er nok til å gi volum til normale lepper. Med veldig smale lepper vil effekten være synlig, men ikke optimal. Da kan du vurdere å legge til en milliliter til, men tidligst etter 3 måneder for å unngå en karikert effekt.

Det er verdt å vite at ordet volumetri refererer til en endring i ansiktstrekk og betyr snarere behovet for å utføre prosedyren, ikke selve aktiviteten. Likevel, i den vanlige forståelsen, forekommer dette ordet ofte som navnet på prosedyren. Ansiktsvolumetri utføres oftest ved bruk av hyaluronsyre. Hva gir ansiktsvolumetri? Ofte blir dette begrepet forstått som synonymt med ansiktsmodellering uten bruk av skalpell. Som et resultat av prosedyren utført på kontoret, kan den korrekte ovalen i ansiktet gjenopprettes, kinnben, nese og kontur forbedres. Ansiktet etter behandlingen får et yngre utseende, hudens fasthet forbedres og rynker blir grunnere. Ikke bare kvinner, men også menn bestemmer seg for å gjennomgå behandlinger rettet mot å endre ansiktstrekk.

bottom of page