top of page

Informasjon om behandlinger

 

Her vil du kunne finne informasjon om noen av behandlingene 

til Magdalena's Beauty Studio.

18036254587329055.jpg

Øyenvipper forlenget med 1:1, 2:1 metoden.

1:1 forlengelsesmetoden består i å lime en kunstig øyenvippe til hver naturlig øyenvippe. Denne behandlingen gir den mest naturlige effekten. 2:1 metode- består i å feste 2 falske øyevipper til hver øyenvippe.
Et spesielt lim brukes til vippeforlengelsesbehandlingen, takket være at øyevippene holder seg på øyet
effekten av lengre og tettere øyevipper gir skjønnhet, du trenger ikke å male øyevippene, ved å ikke male øyevippene sparer vi tid, øynene ser fine ut hele døgnet, effekten varer vanligvis fra 3 til 6.
falske øyevipper faller ut sammen med våre naturlige øyevipper, noe som kan føre til synlig asymmetri og disproporsjon på vippekanten.
Falske øyevipper må etterfylles regelmessig. Det anbefales å fylle på øyevippene regelmessig hver 3. uke.
Øyenvipper faller ut hver dag og det er en helt naturlig prosess. Opptil 2-3 øyevipper kan falle ut hver dag, og øyevippens hårvekstsyklus er ca 90-100 dager.
Øyevippenes vekstsyklus består av tre faser:
anagen - hårvekst under huden, fasen som finner sted til håret vokser over huden
catagen - fasen der vippepæren dør, vippen vokser ikke lenger, men faller ikke ut ennå
telogen - den døde vippen faller ut og presses ut av den nye, som er i anagen tilstand.
Når det gjelder liming av øyevipper, ikke glem at det brukes sterkt lim under vippeforlengelser, noe som kan forårsake irritasjon og til og med allergiske reaksjoner. Øyelokket kan bli rødt og hovent.
Limet jeg bruker:
Bestselger, produktet som oftest velges av profesjonelle vippestylister. Takket være den universelle formelen fungerer limet under alle forhold. Den raske tørketiden sikrer en like rask og holdbar påføring.
Tørketid fra 0,5 - 1 sek
Den varer opptil 6-8 uker
Svart farge
Lukt: middels merkbar
SAMMENSETNING: Etylcyanoacetat, Cyanoakryalte, Polymetylmetakrylat, Polyisocyanat, Pigment, Vann, N-metylpyrrolidon, Carbon Black
Vet du hvordan du tar vare på falske øyevipper? Kan øyevipper være våte? Gi slipp på myten om at øyevipper ikke skal vaskes. Du må vaske øyevippene like ofte som du vasker ansiktet - så hvis du gjør dette en eller to ganger om dagen, ikke glem øynene dine også! Øynene er en utmerket kilde for utvikling av mikroorganismer – den er fuktig, relativt varm. Et ekte paradis for ubudne gjester, som for eksempel Demodex, som er årsaken til en sykdom som kalles demodikose. Husk å bruke egnede preparater til dette formålet, som ikke inneholder oljer. Den perfekt utvalgte sammensetningen vil ikke bare sikre at applikasjonen din er frisk til den fylles på nytt, den vil også tillate utvikling av uønskede øyesykdommer og huden rundt dem. Maler du noen ganger øynene dine og vet ikke hvordan du fjerner sminke med utvidede øyevipper? Ingenting enklere!
Den beste løsningen vil være et preparat anbefalt av en stylist. Husk at mangel på riktig øyehygiene kan ha ubehagelige konsekvenser.
Nye trender:
Opprinnelig prøvde vippestylister å oppnå en perfekt jevn linje med vippespisser. På denne måten ble til og med forsiktige fans skapt. Denne intrikate effekten har fått en gruppe tilhengere, men nå har motetrendene endret seg. For tiden er de mest fasjonable øyevippene de som mest effektivt imiterer naturen. Følgelig har styling med taggete tips utviklet seg. En slik tjeneste kalles forskjellig: Kim-effekt, rotete vipper, glammy rot eller wet look. Et karakteristisk trekk er lengre vipper, flere til et dusin eller så, som skaper en strid, tagget kant i stiliseringen. Effekten kan gjøres i volumet av 2D øyevipper. Det gir letthet og uttrykksfullhet til stylingen. Den er verdsatt for sitt eksepsjonelt naturlige utseende.
Våte vipper:
Den nyeste trenden innen vippestyling er våte vipper, referert til som effekten av våte øyevipper. De kjennetegnes ved konsentrasjonen av tette vipper og en tagget linje. Slike applikasjoner er verdsatt for deres svært naturlige utseende og eksepsjonelt gode holdbarhet. De ser veldig interessante ut med tillegg av fargede stråler. Hvis du liker naturlige stylingeffekter, bør du definitivt være interessert i denne trenden.

17953818136789515.jpg

Permanent makeup- øyenbryn ved bruk av skyggemetoden og permanente ombre øyenbryn.
Permanent makeup av øyenbrynene ved bruk av skyggemetoden består i å lage en øyenbrynsbue i form av en skygge på huden - det ser ut som om huden mellom øyenbrynene blir forsiktig berørt med en skygge. Dette understreker formen på øyenbrynene og gjør dem optisk tykkere. Den klassiske metoden for å skyggelegge øyenbrynene er å skape denne effekten med kun én farge. Permanent makeup av øyenbryn ved hjelp av ombre-metoden er også en metode som bruker skyggeeffekten, men utførelsen er annerledes. Ombre øyenbrynspigmenteringen fokuserer på bruk av flere fargestofffarger for å oppnå naturlige, presise toneoverganger som skaper en veldig presis og tredimensjonal sminkeeffekt.
Permanent makeup av ombre øyenbryn
Ombre-effekten i permanent sminke er en av de nyeste øyenbrynspigmenteringsteknikkene, som er veldig populær og villig valgt av kvinner. Denne skyggeteknikken skiller seg fra den klassiske, øyenbrynene ser mer subtile og delikat fremhevet ut, det vil si at de ikke er ensartede, men skyggelagte slik at de ligner de naturlige. Oftest er et øyenbryn laget med denne metoden lysere i bunnen og mer mettet med farge på spissen. Ombre øyenbryn kan lages i to varianter. Alt avhenger av typen klients skjønnhet:
Permanent sminke for ombre øyenbryn - to typer skyggelegging:
Horisontal tonal overgang - ideell for unge mennesker og uttrykksfulle fargetyper av skjønnhet.
Vertikal toneovergang - perfekt for eldre, personer med delikat skjønnhet og vanlige ansiktsformer.
Permanent sminke av ombre øyenbryn - fordeler
-subtile og naturlige øyenbrynsnyanser
-effekten av en delikat fargedis (fin fordeling av toner)
-fint spredt pigment på brynbenet
-perfekt fargegradient
-perfekt understreking av den nedre linjen på panneryggen
-perfekt blanding av farger i topplinjen
-blendende effekt
-naturlig effekt
-vakkert definerte øyenbryn perfekt når som helst
Ombre øyenbryn - hvordan ser prosedyren ut?
Den permanente sminkebehandlingen for ombre øyenbryn begynner med en foreløpig tegning, det vil si betegnelsen på en ny øyenbrynsform med en spesiell kosmetisk blyant. Vi velger også fargene på fargestoffer. Så begynner øyenbrynspigmenteringen. Linergisten velger passende fargestoffer og skyggeleggingsmetoden til typen skjønnhet og form på ansiktet og øyenbrynene til klienten, introduserer pigmentet ved hjelp av en passende teknikk, og huden bedøves med et spesielt preparat basert på lidokain. Rett etter behandlingen er øyenbrynene litt mørkere enn den tiltenkte effekten – det må du huske. Etter ca. 7 dager, dvs. etter peeling, blir epidermis blek med ca. 40-50%. Da er et nytt besøk nødvendig for å forsterke effekten.
Hvor lenge varer ombre øyenbryn?
Ombre øyenbryn varer fra flere måneder til 2 år. Det er godt å fylle på dem en gang i året, fordi fargestoffet eksfolierer med epidermis og sminken blekner over tid.

17954447869770716_edited.jpg

Typer permanente linjer: I utgangspunktet er det fire typer permanent øyesminke: en linje i vippekanten, en medium linje, en dekorativ linje og på nedre øyelokk. Linjen i vippekanten strekker seg ikke utover den ytre øyekroken og dens oppgave er å delikat fremheve dem og optisk tykne øyevippene. Det er også her - i stedet for en linje - kan det lages små punkter. Mediumlinjen er laget over vippekanten. Det får øyet til å se større ut. Den dekorative linjen ligner en svale malt med en eyeliner. Utseendet tilpasser seg kundens individuelle preferanser, men vanligvis strekker det seg tydelig utover den ytre øyekroken. Lingeristen kan også skape effekten av en skånsom "gnidning" av linjen i ytterkanten av øyet - slik at den tatoverte linjen ligner enda mer på den som er laget med eyeliner eller liner. En linje på det nedre øyelokket er et alternativ bare for kvinner med store øyne. Personer med små eller dyptliggende øyne bør gi opp denne typen permanent øyesminke. Hvorfor? For i stedet for å fremheve øynene deres pent, vil det også gjøre dem mindre. Sommerfuglens permanente linje er en kombinasjon av den klassiske eyelinerlinjen med skyggeleggingen av den ytre øyekroken. Slik permanent sminke understreker øyet sterkt og gir det dybde. I tillegg fungerer den utmerket med et hengende øyelokk og er med på å forme det.
Den nedre linjen kan også gjøre øyevippene tykkere, eller den kan lages ved å bruke den skyggelagte metoden.

masaz.jpeg

Lymfedrenasje- de fleste av oss har opplevd hevelse i kroppen mer enn én gang, spesielt i bena. Heldagsarbeid i stående eller sittende stilling eller prosessene som skjer etter intensiv trening øker disse plagene i tillegg. Vi føler oss trege, slitne og ofte irritable. Alle disse tilsynelatende forskjellige problemene har en felles årsak - en lidelse i vene- og lymfesystemet.
Vi er imidlertid ikke dømt til denne tilstanden! Takket være lymfedrenasje kan vi enkelt forbedre vår helse og velvære, og til og med sportsresultater. Nå, takket være spesielle enheter for pneumatisk kompresjon, kan alle få tilgang til lymfatisk beinmassasje.
Lymfedrenasje er en veldig universell behandling som vil hjelpe ikke bare med hevelser og trette ben, men også akselerere regenerering etter trening, forbedre hudens utseende og til og med støtte immunsystemet.
I kroppen vår har vi i tillegg til sirkulasjonssystemet også et annet system - lymfekar. Begge jobber sammen for å fjerne unødvendige stoffer fra cellene våre. Lymfesystemets rolle er å transportere lymfe og delta i immunprosesser og rensing av kroppen.
Lymfe er derimot en vevsvæske som dannes som følge av filtrering av plasma og enkelte stoffskifteprodukter fra celler. En alternativ betegnelse for lymfe er lymfe.
Lymfesystemet er åpent, det vil si at lymfen bare strømmer i én retning - fra periferien mot hjertet - under svært lavt trykk. Lymfe transporteres fra kroppsvevet til lymfeknutene og deretter inn i blodet.
Noen ganger er det en nedgang eller til og med en stopp i lymfestrømmen. Da siver lymfen, i stedet for å bli drenert, inn i vevene og forårsaker lymfødem. Det er derfor en stagnasjon av kroppsvæsker i et gitt område. Det fører til oppbevaring av ikke bare vann i kroppen, men også proteiner, immunceller og skadelige metabolitter og mikroorganismer. Dette forårsaker igjen betennelse og får deg til å føle deg verre.
Ødem kan påvirke alle områder (f.eks. mage, øvre lemmer eller ansikt), men oftest forekommer det i underekstremitetene.
Vanligste årsaker, og samtidig risikofaktorer, inkluderer:
-tretthet
-overbelastning
-sittende eller stående i mange timer
-prosesser som skjer etter trening av posttraumatiske tilstander
-lymfatisk insuffisiens og sirkulasjonssvikt
-endokrine lidelser (dvs. diabetes, skjoldbruskkjertelsykdommer) og -fettmetabolisme (f.eks. lipodemi)
-status etter mastektomi.
Hevelse vises oftest i bena, spesielt rundt ankler og føtter. I underekstremitetene har blod og lymfe en lang vei å gå mot hjertet. Derfor er deres utstrømning vanskelig og blir ofte forstyrret. I tillegg, når vi er i stående eller sittende stilling, må kroppsvæsker overvinne tyngdekraften.
Lymfe- og venesystemet har ikke egne muskler. Transporten av kroppsvæsker er mulig takket være den såkalte . "muskelpumpe" som aktiveres under bevegelse. Under sammentrekning legger skjelettmuskulaturen press på karene og presser blod og lymfe. Å holde seg i én stilling i lang tid, selv under arbeid, betyr at denne mekanismen sjelden aktiveres. Resultatet av dette er hevelse i bena og tilhørende stivhet. Så hva skal man gjøre for å bli kvitt lymfestase i bena og hevelser? Vi kan støtte sirkulasjonen gjennom eksterne behandlinger. Løsningen er kompresjon (trykk) og lymfedrenasje.
Lymfedrenasje, ofte kalt lymfemassasje, er en smertefri og avslappende behandling. Gjennom riktig påført trykk forbedrer det lymfesirkulasjonen, lar deg kvitte seg med giftstoffer og gjenoppretter riktig metabolisme.
Du lurer sikkert på hva som forbedrer blodsirkulasjonen og hvilke effekter lymfedrenasje gir. Vel, det lar deg fjerne overflødig vann fra kroppen, akselererer overføringen av fett og metabolisme. Takket være dette eliminerer det hevelse og forhindrer sykdommer eller plager relatert til blod- og lymfestase. Lymfemassasje forbedrer humøret, støtter immunforsvaret og akselererer regenereringen av kroppen. Dermed er den perfekt for idrettsutøvere eller fysisk aktive mennesker, for raskere startberedskap og forbedring av sportsresultater. I tillegg fjerner den giftstoffer og gir næring til huden, og lar deg bli kvitt cellulitter (eller i det minste redusere synligheten).
For å oppsummere - lymfemassasje:
-eliminerer lymfødem
-akselererer regenereringen av kroppen
-forbedrer velvære
-lindrer tretthet
-bekjemper heavy leg syndrom
-det lar deg øke kondisjonen og oppnå bedre sportsresultater
-er forebygging av ødem og dyp venetrombose
-har en støttende effekt ved behandling av insuffisiens av sirkulasjons- og lymfesystemet
-slapper av (kompresjonsmassasje er behagelig)
-forbedrer utseendet - gir næring til huden, reduserer cellulitter, strammer opp og slanker kroppen
-reduserer fettødem (f.eks. ved lipedemi).


 

Klassisk massasje er godt for både stramme og slitne muskler. Ved hjelp av massasjen økes blodgjennomstrømningen i muskulaturen så kroppens slaggstoffer kan skilles ut. Det kan være mange årsaker til at muskler blir stramme, korte og vonde. Alt fra trening, stress både fysisk og psykisk, og stillesittende eller ensformig arbeid.

Noen ganger trenger kroppen rett og slett litt hjelp, både for at restitusjonen skal bli god, og til å rydde opp. Intensjonen er den samme, løse opp stram muskulatur og å øke gjennomstrømningen. Regelmessig massasje hjelper for tretthet og smerte i muskulaturen, du vil føle deg roligere, mykere og mer bevegelig. Klassisk massasje kan være både behandlende og forebyggende. Massasje har mange positive effekter, det gir bl.a. økt blodsirkulasjon, elastisiteten og bevegeligheten i sener, muskler og ledd blir bedre og lymfesirkulasjonen økes. økt blod og lymfesirkulasjon gir også bedre utskillelse av kroppens avfallsstoffer.

Massasje stimulerer også hormonsystemet og gir økt produksjon av «fred og ro» hormonet og andre antistresshormoner, dette igjen stabiliserer nervesystemet og immunforsvaret blir styrket. Regelmessig massasjebehandling kan redusere smerter, stress og har en god innvirkning på kropp og sinn.

Dypvevsmassasje er en type massasjeterapi som fokuserer på omstilling av dypere lag av muskler og bindevev. Den er spesielt nyttig for kroniske smerter ved utsatte områder som stiv nakke og øvre del av ryggen, korsryggsmerter, leggmuskel tretthet, og ømme skuldrer. Noen av de samme strøk anvendes i klassisk massasjeterapi, men bevegelsen er langsommere og trykket er dypere og konsentrert på områder av spenning og smerte for å nå undersjiktet av muskler og fascia (bindevevet som omgir musklene). Når det er kronisk muskelspenninger eller skade, er det vanligvis adhesjon (bånd av smertefulle, stive vev) i muskler, sener og leddbånd. Adhesjoner kan blokkere blodsirkulasjonen og forårsake smerte, begrenset bevegelse, og betennelser. Dypvevsmassasje virker ved fysisk nedbryting av disse sammenvoksingene for å lindre smerte og gjenopprette normal bevegelighet. For å gjøre dette, bruker massasjeterapeuten ofte direkte og dype press. Musklene må være avslappet for at terapeuten kunne nå dypere muskulatur. På enkelte punkter i løpet av massasjen, er det vanlig å oppleve et visst ubehag og smerte. Det er viktig å fortelle massasjeterapeuten når det gjør vondt, og om noen smerter du opplever er utenfor komfortsonen. Massasjen burde være mest mulig behagelig. Enkelte kan oppleve at det er noe stivhet eller smerte etter en dypvevsmassasje, men det bør avta i løpet av en dag eller så. Etter massasjen kan terapeut anbefale å bruke ispose på området med ømhet. Dypvevsmassasje fokuserer vanligvis på et bestemt problem, for eksempel muskelsmerter, skade rehabilitering, og på følgende: muskelsmerter smerter i nedre rygg begrenset mobilitet gjenoppbygging etter skader (f.eks. nakkesleng, faller, idrettsskade) Muskelspenninger i hamstrings, setemuskler, IT band, ben, quadriceps, rhomboids, og øvre del av rygg muskelspenning eller krampe etter en treningsøkt eller bodybuilding.

 

 

Fotbehandling- bad, pleie av hard hud, forming av negler, rensing av neglebånd, pleie av problemområder samt krem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voksing av bikinilinje 

Voksing av legger

Voksing av armhuler 

Voksing av lår

Voksing av armer

Vokspakke (bikinilinje+armhuler+legger), voks er skånsomt og effektivt for fjerning av hår samtidig som det passer for alle hudtyper.

Vokspakke (bikinilinje+armhuler+ben)

bottom of page